CV obrazac
KALKULATOR
Neto iznos
Bruto iznos
Đaci, studenti do 26 god.
Nezaposleni
iznos
 
CV obrazacOmladinska zadruga DOB počela sa radom 1991. godine. Višedecenijski rad i iskustvo doprineli su da budemo prepoznatljivi na ovim prostorima po svom kvalitetu i efikasnosti.Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva.

Naš zadatak je da pomognemo i damo podršku mladim ljudima u pronalaženju posla. Posao preko omladinske zadruge mladim ljudima može pomoći da slobodno vreme u toku školovanja ili vreme čekanja stalnog zaposlenja iskoriste u praktične svrhe tj. zarade novac, prošire znanja, steknu nova dragocena iskustva, izgrade odnos prema radu, pokažu svoja stvaralačka i kreativna umeća i druge sposobnosti kojima raspolažu a kojima će se svakako preporučiti budućem poslodavcu.

Potrebe naših klijenata i partnera sa svim specifičnostima trudimo se da ispoštujemo i da zajedno radimo na ostvarenju poslovnih ciljeva.

Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, bankama, hotelima, školama, sportskim asocijacijama, advokatskim kancelarijama, ambasadama, velikim distributerskim kućama, maloprodajnim lancima i raznim zanatskim i trgovinskim radnjama koji angažuju naše članove za razne poslove.

Omladinska zadruga je neizostavna karika na razvojnom putu svakog mladog čoveka koja doprinosi formiranju ozbiljne, vredne i odgovorne ličnosti,spremne da se nosi sa mnogim životnim izazovima.

Godišnje preko naše zadruge posao pronadje preko 7000 ljudi što nas u našim uslovima čini uspešnom omladinskom zadrugom.

home | o nama | pravila | učlanjenje | zahtev | poslovi | cenovnik | kontakt

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN

Facebook Twitter